sâmbătă, 2 martie 2024

Expansiunea gamei La Provincia: deja avem șapte produse noi, dezvăluie Iustin Paraschiv, fondatorul Grupului Carmistin

Share

Cu o prezență solidă în sectorul alimentar românesc, La Provincia reprezintă un adevărat promotor al aromei autentice a cărnii de pui românesc și al calității superioare. Divizia de pui a organizației Carmistin livrează produse ce impresionează prin calitate, sănătate, consistență și savoare, încântând gusturile consumatorilor.

Fiecare element al gamei La Provincia este rezultatul unui proces meticulos de producție, unde fiecare detaliu este atent gestionat pentru a garanta excelența în fiecare aspect. De la selectarea meticuloasă a materiilor prime până la utilizarea tehnologiilor de vârf în procesul de fabricație, fiecare etapă reflectă angajamentul neclintit al brandului La Provincia pentru a oferi produse autentice, delicioase și sănătoase publicului larg.

Calitate și sănătate în fiecare produs La Provincia – Alegerea de încredere a consumatorilor români

La Provincia îmbină tehnologia modernă cu tradiția într-o sinergie perfectă pentru a asigura calitatea excepțională a fiecărui produs. Ghidată de moștenirea tradițională și încorporând inovații tehnologice, compania Carmistin supraveghează cu grijă fiecare etapă a procesului de producție, pentru ca produsele finale să se potrivească perfect cu nevoile consumatorului contemporan.

Linia de pui a Organizației Carmistin funcționează printr-un sistem de producție integrat 100%, acoperind toate etapele de la fermele de reproducție, stațiile de incubație, fermele de creștere a puilor, unitățile de abatorizare, liniile de ambalare și depozitele logistice, până la distribuție.

În calitate de fondator și președinte al Grupului Carmistin, Iustin Paraschiv a avut un rol esențial în dezvoltarea acestui model excepțional de producție, care a devenit un standard de excelență în industria alimentară din România.

Antreprenorul Iustin Paraschiv a transformat această viziune în promisiunea că fiecare produs La Provincia redă autenticitatea gustului de pui românesc. Produsele sunt caracterizate de atenția la detalii și de selecția riguroasă a materiilor prime, transformând fiecare masă într-un festin al gusturilor tradiționale.

Astfel, brandul La Provincia nu furnizează doar produse din carne de pasăre, ci aduce împreună tradiția, calitatea și pasiunea pentru a oferi consumatorilor o experiență autentică a bucătăriei românești.

Expansiunea gamei La Provincia: avem șapte produse noi, dezvăluie Iustin Paraschiv, proprietar al Grupului Carmistin

Cu o atenție deosebită acordată diversității gusturilor și preferințelor consumatorilor, La Provincia, brandul din portofoliul Carmistin, se remarcă prin gama sa variată de produse proaspete, concepute pentru a satisface cele mai exigente cerințe.

Sub umbrela La Provincia există o selecție diversificată de produse, printre care se numără:

  • Pui Vegetarian – crescut cu legume și cereale;
  • Pui crescut la sol;
  • Pui fără antibiotice;
  • Pui marinat;
  • Ouă de la găini vegetariene;
  • Pui BIO;
  • Ouă BIO.

Prin utilizarea metodelor tradiționale de creștere a păsărilor, care implică o dietă sănătoasă și nutritivă, Organizația Carmistin garantează cea mai înaltă calitate a produselor La Provincia.

În plus, pentru a-și întări poziția în segmentul alimentelor sănătoase și sustenabile, La Provincia lansează o gamă de produse BIO, oferind o selecție atentă de alimente care îmbină gustul autentic românesc cu standardele ridicate de calitate și responsabilitate față de mediu.

Investițiile semnificative ale companiei Carmistin în această direcție reflectă angajamentul organizației față de sursele sigure și sustenabile pentru crearea produselor La Provincia. Cu inaugurarea primei ferme de pui BIO din țară, Carmistin își menține promisiunea de a furniza consumatorilor alimente de cea mai bună calitate, gustoase și sănătoase.

Hrana sănătoasă și produsă în mod responsabil este acum accesibilă pentru consumatori, iar La Provincia este alegerea de încredere pentru cei care își doresc să facă alegeri alimentare informate.

De la gama de Pui Vegetarian crescut cu legume și cereale la Puiul BIO Hrănit Sănătos, fiecare produs La Provincia se remarcă prin calitate, textură și gust. Aceste produse pot fi găsite atât în supermarketuri, cât și în rețeaua de magazine proprii!

La Provincia aduce autenticitatea gustului românesc în casele românilor din întreaga țară, oferindu-le posibilitatea de a găsi produsele preferate atât în supermarketuri, cât și în rețeaua de magazine proprii. Cu peste 30 de magazine sub emblema La Provincia, Organizația Carmistin a creat o rețea solidă și diversificată pentru comercializarea produselor sale.

Această extindere a rețelei de distribuție reflectă angajamentul companiei conduse de Iustin Paraschiv de a aduce produsele La Provincia mai aproape de publicul larg. Produsele La Provincia nu sunt disponibile doar în magazinele proprii ale brandului, ci și în marile lanțuri de magazine precum Lidl, Kaufland, Carrefour și altele.

Această abordare amplă a distribuției nu face niciun compromis în privința principiilor fundamentale ale calității. Brandul La Provincia păstrează accentul ferm pe calitate și accesibilitate, oferind consumatorilor produse sănătoase care respectă standardele riguroase de siguranță în procesele de sortare și ambalare.

Prin inovație constantă și atenție riguroasă la calitate, La Provincia rămâne o marcă de încredere în industria alimentară din România. Fiecare produs La Provincia nu numai că oferă o experiență culinară autentic românească, ci și reflectă angajamentul ferm al Organizației Carmistin față de standardele ecologice și responsabilitatea în producție.

Citește mai mult

Alte articole